Page:627 Time:09:38:43 Date:20-5-24 NOS Teletekst 627 NDBAL 1/2 VOC onderuit in eerste finaleduel De handbalsters van Venlo hebben in de finale van de play-offs om de titel de eerste tik uitgedeeld.De winnaar van de Supercup won in Amsterdam met 29-28 van bekerwinnaar en titelhouder VOC. Venlo begon uitstekend en liep uit naar 12-4.VOC,dat zeven van de laatste 14 titels won (zes gingen er naar Dalfsen en één,in 2022,naar Venlo) krabbelde van 7-14 terug tot 11-14 en bij rust was de schade (12-16) nog te overzien. Na rust werd het gevecht fysieker en de ene na de andere speelster moest na een botsing naar de kant.Tot drie keer toe verkleinde VOC de marge van vier tot twee.Tien seconden voor tijd maakte het de 28-29-meer zat er toen niet meer in. weer nieuws sport voetbal