Page:811-2 Time:22:03:17 Date:10-5-24 NOS Teletekst 811 ETBAL 2/3 Joselu bezorgt Real finaleplaats ... Bayern,dat voor de rust alleen via Gnabry en Kane dicht bij een goal was, stond in de tweede helft aanvankelijk flink onder druk en kwam goed weg bij kansen voor Rodrygo (twee) en Vinicius. Bayern wist zich toch weer onder de druk uit te spelen en halverwege de tweede helft krulde Davis prachtig de 0-1 binnen. Real bleef aanvallen,maar had vlak voor tijd een fout van Neuer nodig om op 1-1 te komen.De doelman liet een eenvoudig schot van Vinicius los,waarna Joselu scoorde.Drie minuten later tikte Joselu op aangeven van RĂ¼diger ook de 2-1 in. De Ligt dacht nog de 2-2 te maken,maar er was al gefloten voor buitenspel. Paris St.Germain-Dortmund op 810 weer nieuws sport voetbal