Page:825 Time:12:10:08 Date:21-5-24 NOS Teletekst 825 ETBAL 1/2 NEC zesde na zege bij Almere City NEC gaat als de nummer 6 de play-offs voor Europees voetbal in.Op bezoek bij Almere City sloot het de competitie af met een 4-1 overwinning. Almere,dat knap 13de werd,wilde de fans vermaken en dat lukte aanvankelijk vrij aardig.Hansen was al dicht bij de 1-0 en na 19 minuten opende Van la Parra,na gepruts van NEC'er Hansen,de score.NEC was echter beter en kwam voor rust op 2-1:Sano kopte knap raak en Proper deed hetzelfde uit een vrije trap van Chery. Na rust bouwden de bezoekers de score verder uit.Ogawa schoot van dichtbij de 3-1 binnen en Chery zorgde voor de kers op de taart met een schitterend schot in de kruising. programma op 818 / stand op 819 weer nieuws sport voetbal