Page:827 Time:12:10:11 Date:21-5-24 NOS Teletekst 827 ETBAL 1/2 Go Ahead laat langs FC Volendam FC Volendam heeft met een nederlaag afscheid genomen van de eredivisie.De nummer achttien verloor thuis met 1-2 van nummer negen Go Ahead Eagles,dat donderdag in de Europese play-offs een uitduel met nummer zes NEC zal spelen. Go Ahead kwam na een kwartier verdiend op voorsprong.Rommens tikte raak nadat een schot van Adekanye was gekraakt.Na het doelpunt viel Go Ahead ver terug.De thuisploeg kreeg alle ruimte en kwam na enkele missers en een afgekeurde goal op slag van rust langszij via Le Roux. Volendam-doelman Van Oevelen,die na 63 duels op de bank debuteerde,moest in de gezapige tweede helft in de slotfase capituleren op een bal van Llansana. programma op 818 / stand op 819 weer nieuws sport voetbal