Page:828 Time:18:14:28 Date:19-5-24 NOS Teletekst 828 ETBAL 1/2 Heracles heeft lijfsbehoud binnen Heracles Almelo speelt ook volgend seizoen in de eredivisie.De club haalde dat thuis tegen Fortuna Sittard (0-0) op eigen kracht,al was achteraf ook bij een nederlaag lijfsbehoud al een feit. De wedstrijd kwam moeizaam op gang.Pas in de 26ste minuut kreeg Vita namens de bezoekers de eerste kans.Hij stuitte op doelman Brouwer.Even later was Oppegard gevaarlijk voor de thuisploeg. Ook na de rust gebeurde er weinig,maar de thuisfans vermaakten zich uitstekend met de gunstige tussenstanden op de andere velden.Ook een flinke regenbui mocht de pret niet drukken.Ondertussen kabbelde de wedstrijd zonder verdere noemenswaardige kansen naar het einde. programma op 818 / stand op 819 weer nieuws sport voetbal