Page:837 Time:06:52:37 Date:25-8-24 NOS Teletekst 837 ETBAL 1/2 City wint,drie goals voor Haaland Manchester City heeft een eenvoudige zege geboekt op Ipswich Town: 4-1. De bezoekers kwamen nog op voorsprong,maar City stelde snel orde op zaken met drie doelpunten in nog geen vier minuten. Vlak nadat Haaland al een penalty had benut,ging Muric in de fout.De doelman van Ipswich liet zich opjagen,waarna De Bruyne simpel kon binnenschuiven.Direct daarna maakte Haaland zijn tweede en na rust ook nog zijn derde. Manchester United ging met 2-1 onderuit bij Brighton & Hove Albion.João Pedro maakte de winnende in de vijfde minuut van de blessuretijd.United zag eerder een goal afgekeurd worden door knullig buitenspel van invaller Zirkzee. ... uitslagen en stand Engeland op 841 weer nieuws sport voetbal