Page:838 Time:06:52:39 Date:25-8-24 NOS Teletekst 838 ETBAL Nederlaag Milan,Inter wint wel AC Milan heeft ook in z'n tweede duel in de Serie A puntenverlies geleden.Na de 2-2 vorige week tegen Torino,gingen de Milanezen nu onderuit in Parma: 2-1. Parma kwam snel op 1-0 via Man en kreeg goede kansen op meer.Reijnders rook net na rust aan de 1-1,maar trof de lat.Man miste vervolgens de kans op 2-0,waarna Pulisic gelijkmaakte op aangeven van Leao.De Braziliaan gaf even later ook onbedoeld de assist voor Parma's 2-1. Inter,dat vorige week ook gelijkspeelde (tegen Genoa),won op halve kracht van het zwakke Lecce: 2-0. Darmian kopte na vijf minuten al raak en halverwege de tweede helft verzilverde Calhanoglu een penalty nadat Thuram was gevloerd. uitslagen en stand Italiƫ op 842 weer nieuws sport voetbal