Page:839 Time:06:52:39 Date:25-8-24 NOS Teletekst 839 ETBAL Barcelona verslaat Athletic Club FC Barcelona heeft ook zijn tweede duel in de Spaanse competitie gewonnen. In een aantrekkelijke wedstrijd werd Athletic Club verslagen: 2-1. Barcelona kwam halverwege de eerste helft op 1-0-Padilla stompte de bal in de voeten van Yamal na een vrije trap. De tiener speelde zich behendig vrij en z'n schot werd door Yeray in eigen doel gekopt.Kort voor rust werd Berenguer gevloerd en Sancet benutte de penalty. Na rust kregen Lewandoswki en Barcelona loon naar werken.De Pool zag eerst een volley door Padilla gekeerd worden en even later raakte hij ook de paal.Een kwartier voor tijd gaf Raphinha voor en Lewandowski stond op de juiste plaats. uitslagen en stand Spanje op 843 weer nieuws sport voetbal